Back to top

Landing es prepara per aterrar a Reus

La botiga de mobles exclusius que s'ubicarà a una de les cantonades de la plaça del Mercadal comença el compte enrere per la seva obertura. S'espera que a finals de mes les obres d'adequació acabin i seguidament, s'inauguri la botiga.
Landing es prepara per aterrar a Reus

Els primers mobles ja han arribat a Landing, la botiga que se situarà a una de les cantonades de la plaça del Mercadal de Reus. A l'espera de la finalització de les obres relacionades amb el clavegueram i els serveis bàsics, els responsables confien que la inauguració del negoci se celebri aviat, abans d'acabar el mes d'abril. Els mobles personalitzats són una de les claus que diferenciaran aquest establiment de la resta. És per això que l'obertura d'un futur Ikea a Tarragona no els fa patir, segons afirma Lluís Llauradó, CEO de l'empresa. 

És la primera vegada que els promotors del negoci s'estrenen en el sector mobiliari, tot i tenir experiència en d'altres projectes empresarials i presència en diversos països. Ara bé, es plantegen crear una franquícia a partir d'aquesta nova botiga reusenca que s'escampi en diversos punts, entre ells, a Andorra.

Més enllà de mobles de disseny, a la botiga també s'hi podran trobar làmpades i matalassos -un d'ells portarà el nom de Reus-. El públic al qual s'adreça és aquell que busca quelcom especial per casa seva. La disposició dels mobles en el local d'uns 80 metres quadrats i la seva exposició mitjançant un joc de llums clares i parets fosques pretenen despertar la curiositat de la possible clientela.

Notícies relacionades