Back to top

L'Anella Mediterrània de Tarragona serà el punt massiu de vacunació del territori

La regió sanitària del Camp de Tarragona ha descartat el Tecnoparc de Reus per la millor ubicació de les instal·lacions esportives tarragonines, al centre del territori.

Després de la posada en marxa de la vacunació d'Astrazeneca, molts reusencs i reusenques majors de 60 anys, i menors de 65, estan rebent SMS amb les indicacions sobre com vacunar-se. Alguns testimonis han explicat a Canal Reus que l'aplicatiu els indica que només es poden posar les vacunes a Tarragona, Cambrils o Valls. A Reus, encara no existeix la possibilitat. 

De moment no es possible vacunar-se a Reus

A l'espera que arribin més dosis de les vacunes i es puguin començar a subministrar als Centres d'Atenció Primària de la ciutat, de moment no existeix la possibilitat de vacunar-se a la ciutat. De fet, els mestres i altres sectors indispensables que s'han vacunat amb la farmacèutica Astrazeneca han hagut d'anar a Cambrils. 

Reserva cita per ser vacunat aquí 

Durant setmanes el punt de vacunació massiu que s'ha d'instal·lar al Camp de Tarragona es contemplava a l'edifici de firaReus, al Tecnoparc. Finalment, però, la Generalitat ha decidit ubicar aquest espai massiu de vacunació a l'Anella Mediterrània, a tocar de Bonavista. Concretament al Palau d'Esports Catalunya. Segons explica Ramon Descarrega, el gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona, "la ubicació del Palau és immillorable". 

El Tecnoparc, en futures fases

pre covid

Descarrega no descarta incorporar l'edifici de firaReus al catàleg de punts massius de vacunació si arriben suficients dosis de les diverses farmacèutiques. "Fa cinc anys no haguéssim tingut cap dubte que el lloc ideal per a fer la vacunació massiva era el Tecnoparc, però amb les noves instal·lacions esportives l'escenari és un altre", ha explicat el gerent de la regió sanitària. Afegeix Descarrega que "en el cas que hi hagi suficients dosis de la vacuna no es descarta que també s'habiliti el Tecnoparc". De moment s'habilitarà el Palau d'Esports Catalunya per tal d'iniciar les vacunes quan sigui possible. 

Paraules clau:

Notícies relacionades