Back to top

L'APP Aparcar s'amplia a Tarragona i Salou

Aquesta aplicació per a dispositius mòbils va posar-se en funcionament l'any 2015 a Reus i Cambrils, i permet pagar pel temps real d'estada a la zona blava des del telèfon mòbil. La intenció és seguir ampliant els municipis que l'utilitzin per crear una xarxa a tot el territori.
L'APP Aparcar s'amplia a Tarragona i Salou

L'aplicació mòbil Aparcar s'ampliarà a Tarragona i Salou. El projecte engegat pels ajuntaments de Reus i Cambrils l'any 2015 creuarà la frontera del Baix Camp i passarà a utilitzar-se en aquestes localitats a partir de l'estiu. Així doncs, els usuaris podran estacionar els seus vehicles a les zones blaves de Tarragona i Salou fent ús d'aquesta APP, que permet pagar a través del dispositiu mòbil únicament pel temps real d'aparcament. "El que té de bo és que és pública, que està molt ben valorada pels usuaris i que l'ha desenvolupat una empresa local", explica el regidor d'Urbanisme en funcions a l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

L'objectiu de l'aplicació és crear un teixit d'aparcaments al territori per poder facilitar l'estacionament als usuaris. D'aquesta manera, altres municipis ja estan interessats a incloure aquesta eina. "Com més municipis ho incloguin més còmode serà pels usuaris. Altres ajuntaments com els de Tortosa i Calafell hi estan interessats i han començat a fer gestions", afegeix l'alcaldessa en funcions de Cambrils, Camí Mendoza.

L'aplicació també permet als usuaris de vehicles elèctrics conèixer els punts de recàrrega disponibles i connectar-se de la mateixa manera que es paga un tiquet de zona blava.

Paraules clau: