Back to top

L'Argentera reparteix prop de mil plantes entre els veïns

Fa 31 anys que L'Argentera manté viva una tradició amb l'objectiu d'omplir el poble de flors. El consistori regala a cada casa un lot de plantes perquè a l'estiu tots els balcons estiguin florits.

Pels veïns de L'Argentera Sant Jordi és alguna cosa més que llibres i roses. I és que cada llar rep un lot de plantes per poder guarnir els balcons i donar una imatge més bonica del poble. Es tracta d'una iniciativa molt arrelada que va començar ara fa 31 anys com agraïment a la dedicació i cura que tradicionalment els habitants de la població han tingut a les plantes.

plantes pels veïns d'Argentera

"Complim amb escreix els reqisits de 'Vila Florida'"

Tot i que no ostenten el distintiu de Vila Florida, l'alcalde, Lluís M. Castellví, està convençut que en  compleixen tots els requisits. Explica, però, que "de moment no ens hi hem posat".
L'empresa Flors els Pins, de Riudoms, forma part de la iniciativa des del primer dia, i s'encarrega d'escollir les plantes més adients per a les llars de L'Argentera. Segons un dels seus responsables, Eloi Schreiber, explica que als lots hi ha sobretot "petúnies, geranis i begònies, que són plantes que duren tot l'estiu, necessiten cuidados mínims, són sofertes i floridores". 
També aprofiten la iniciativa per replantar els jardins públics. Des del consistori asseguren que una quarta part de la jornada de l'agutzil i el brigada es dedica a la cura de les plantes i els arbres del poble.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades