Back to top

L'Artis Battle reuneix més de 60 ballarins a la Palma de Reus

Aquesta ha estat la primera competició freestyle de dansa urbana que s'ha fet a la ciutat de manera presencial en temps de pandèmia.

La Palma ha estat l'escenari de la primera edició de l'Artis Battle, organitzada per l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis. Una competició de freestyle on més de 60 ballarins han competit els uns amb els altres en la categoria 'All Styles' que agrupa diversos estils de danses urbanes. 

Primera battle presencial

En un espai obert i amb aforament limitat, l'Artis Battle ha apostat pel format presencial. Des del gener del 2020 que Reus no comptava amb una competició d'aquest tipus de manera totalment presencial.

Filtres i batalles finals

Durant els filtres, els ballarins han pujat en grups de cinc a l'escenari. Només la persona que ballava en aquell moment, s'ha pogut treure la mascareta. Els setze seleccionats s'han enfrontat a les batalles finals on el jurat, format per la ballarina gallega Diana Ballesteros, ha acabat decidint els guanyadors. La música de l'esdeveniment ha anat a càrrec del DJ Walid.

Una jornada marcada per les danses urbanes

Artis Battle workshop

A banda d'improvisar al mig de la pista, els ballarins han pogut gaudir a la tarda de dos tallers de dansa a càrrec del jurat. Una classe de hip hop i una altra de Waaking que han tingut lloc a l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades