Back to top

L'Associació Billar Reus estrena nova seu

Reus acull un dels 3 clubs de billar que hi ha a la província però fins ara, l'entitat de la capital del Baix Camp no tenia seu. Aquest cap de setmana han celebrat la inauguració d'aquest espai situat al Casal de la Gent Gran on els assistents han pogut gaudir d'una exhibició dels millors jugadors de billar de l'estat espanyol.
instant d'una partida de billar a l'inauguració de la nova seu de l'Associació Billar Reus

L'any 2014 naixia l'Associació Billar Reus. Malgrat ser l'única entitat d'aquest esport a la ciutat, no tenien cap seu física però per fi, aquest cap de setmana, han pogut celebrar d'inauguració de la seva sala de joc. Situada al Casal de la Gent Gran de la Riera Aragó, la nova seu acull dues taules per jugar a les 5 modalitats que té aquest esport com el billar a 3 bandes o a una banda. El fet que l'associació ja tingui un lloc estable on jugar implica que a partir d'ara podran crear escola i créixer en nombre de socis i en la qualitat del billar.

La inauguració de l'espai ha comptat amb exhibicions i algunes partides entres dos dels millors jugadors de l'estat espanyol com Antonio Gutiérrez, primer en billar a la banda en totes les categories d'aquesta modalitat i Juan Espinasa, subcampió d'Europa i Campió d'Espanya per grups en vàries ocasions.