Back to top

L'Associació Supera't 'es treu la màscara' per la Síndrome d'Asperger

Segons dades oficials, el 2.5% de la població mundial pateix síndrome d'Asperger.
Taller de màscares

El Centre Cívic de la Patacada ha donat la benvinguda a diverses famílies que s'han trobat en l'activitat organitzada per l'Associació Supera't en el marc del dia Internacional de la Síndrome d'Asperger (18 de febrer).

Taller de màscares

Amb l'objectiu de visibilitzar i normalitzar aquest trastorn, els infants han decorat les seves màscares de carnaval. La presidenta de l'Associació, Mònica Bellido, explica que el taller busca explicar la manera com se senten a vegades aquestes persones, amagades darrere una màscara sense mostrar com són realment.

Intercanviar opinions i experiències

El taller ha anat seguit d'un col·loqui on cada persona ha pogut expressar la seva experiència i intercanviar opinions sobre algunes de les qüestions relacionades amb l'autisme. Tot i que cada cas d'Asperger és diferent, hi ha moltes característiques comunes que els participants al col·loqui han comentat com la dificultat a l'hora de relacionar-se.

Col·loqui de l'Associació Supera't

Quasi mig any de creixement

L'associació està en marxa des de novembre i ha experimentat un creixement important. De moment, ja compten amb una desena de famílies i amb unes d'altres que estan en llista d'espera.

canalreus a telegram

Notícies relacionades