Back to top

L'Associació de Veïns del barri Niloga aconsegueix nou local

L'Associació de Veïns 25 de setembre, del barri Niloga, ha aconseguit un nou local. Un fet que els permet tirar endavant l'entitat, després que una ordre judicial els obligués a marxar de l'anterior espai. La nova junta assegura que volen vetllar per ampliar la seva àrea d'influència i lluitar contra la solitud de bona part del veïnat.
local

L'activitat veïnal del barri Niloga de Reus vol reimpulsar-se. Després que l'Associació de Veïns 25 de setembre hagués de tancar l'anterior local per una ordre judicial per impagaments, la renovada junta ha trobat un nou espai al carrer Castellvell. El nou president, Josep Ramon Ferré, ha explicat que estan 'treballant per arranjar-lo i seguir fent les activitats de l'entitat'.

L'entitat de veïns té l'objectiu de treballar per oferir àpats al seu local i fer companyia a les persones de la tercera edat del barri, que pateixen solitud. Un fet que entenen com a problemàtica principal entre bona part dels veïns de la zona. L'associació també busca ampliar la seva zona d'influència i s'estan plantejant canviar el nom per ' Reus Nord Mas Mainer'. Un fet que també volen que serveixi per apropar el jovent.

L'ENTREVISTA