Back to top

L'atur puja en 1.145 persones al gener a la demarcació de Tarragona

Actualment, prop de 50.000 persones es troben a l'atur a la demarcació de Tarragona, el que suposa un 2,3% més dels que hi havia a final del 2018.
L'atur puja en 1.145 persones al gener a la demarcació de Tarragona

L'atur a la demarcació de Tarragona ha augmentat en l'últim mes de gener. Actualment, 49.785 persones es troben a l'atur, el que suposa 2,3% més que els que hi havia a finals del 2018.

No obstant això, si parlem en termes interanuals, aquest mes de gener s'han registrat un total de 3.233 persones menys que durant el mateix període de l'any anterior, el que suposa un descens del 6,1%.

Unes dades que contrasten amb les que es manifesten a l'estiu, on el nombre de contractes augmenta. I és que la Costa Daurada és una de les destinacions més buscades per infinitat de turistes. Per aquest motiu l'aliança turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda, s'han fet veure a la fira de turisme FITUR de Madrid. Una de les fires més important d'Europa que, tal com ens explica la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, serveix per fer contactes i per començar a mesurar les previsions de cara la nova temporada.

Unes previsions de cara als mesos d'estiu que segons Caelles fan preveure uns bons nivells d'ocupació. De fet, la regidora destaca els mercats rus, francès, belga i nacional. No obstant això, Però assegura que s'ha de treballar més el turisme de proximitat o de cap de setmana. Un mercat objectiu sobre el qual Reus guanya cada vegada més adeptes amb iniciatives com la Ruta del Vermut.