Back to top

L'auditori Josep Carreras presenta temporada

JONATÁN SORIANO

L’actualitat musical del territori ja està enllestida per donar la benvinguda a la tardor. És el cas de l’auditori Josep Carreras de Vila-Seca, que ha presentat la seva nova temporada de concerts pel que resta d’any. Destaquen noms molt rellevants en l’escena internacional, com ara Nancy Fabiola, que serà l’encarregada de la gala benèfica d’enguany, o el guitarrista cubà Alfredo Panebianco.

Deia Beethoven que només s’ha de trencar el silenci per aportar-ne quelcom millor. Amb un cartell destacat per la varietat d’estils i la grandiloqüència històrica, l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca ha presentat la seva nova temporada de tardor. Seran fins a dotze concerts que començaran aquest pròxim divendres dia 9 d’octubre, amb l’actuació ‘El violí invisible’ de Josep Colomé, i que conclouran amb el concert de Sant Esteve, a càrrec del cor Nova Unió i l’Orquestra Händel.

Al llarg d’aquest mesos desfilaran per l’escenari vilasecà representants d’estils tan variats com Nancy Fabiola, que serà l’encarregada de dur a terme l’actuació de la gala benèfica contra la leucèmia, o també el guitarrista cubà Alfredo Panebianco, amb la seva detallista pulcritud a través de les cordes.

Completen el cartell altres noms com el Manel Camp Quartet amb el seu jazz clàssic, el cor Cambra Femení Scherzo, amb l’actuació ‘A l’ombre de Lore-Lay’, i la reconeguda orquestra simfònica del Conservatori superior de Castelló, que oferirà els concerts 2 i 3 per a piano del compositor rus Rachmaninóv. 

Un programa molt virtuós que lliga amb el caràcter i la fama que el mateix auditori de Vila-Seca ha aixecat al món de la música.

El pressupost de l’Auditori Josep Carreras per a la temporada de tardor d’enguany és de 50.000 euros. El preu dels concerts se situa entre els 10 i els 50 euros. També es poden comprar abonaments que van dels 45 als 60 euros, en funció de l’edat.