Back to top

L'augment de matrimonis genera confiança als expositors de Tot Nuvis

Tot Nuvis arriba un any més a la ciutat i ja en van 21a edicions. Del 8 al 10 de novembre un centenar d’expositors presentaran les seves propostes nupcials perquè els visitants trobin tot allò que necessiten. Els expositors confien que aquesta serà una bona fira ja que en aquest últim any s’han incrementat el nombre bodes a tot l’estat espanyol. Tot Nuvis genera un nivell de contractacions de centenars de milers d’euros.

Els matrimonis augmenten per primera vegada des del 2004. Una dada extreta de l’Institut Nacional d’Estadística que explica que els enllaços matrimonials han pujat un 3.4% més que al 2011. Aquestes xifres generen optimisme i confiança per la celebració aquest cap de setmana de la Fira Tot Nuvis que enguany arriba a la 21ena edició amb la intenció de seguir posicionant-se com la primera fira dedicada a les cerimònies nupcials de tot Catalunya, amb un volum de 5.000 visitants de tota la demarcació de Tarragona. El restaurant, el vestit, les joies, el fotògraf, el viatge, les invitacions, els detalls o l’entreteniment.

Un centenar d’expositors conformaran un any més l’oferta nupcial de la Fira perquè els visitants trobin tot allò que necessiten. De fet, el sector de la restauració és el que més presència té dintre del recinte de FiraReus amb un 45% d’expositors. El segueixen el sector de la fotografia i el dels vestits de núvia i de nuvi. Segons el comitè executiu de FiraReus el 70% dels expositors confien en el retorn econòmic a mig termini de la Fira que pot ascendir fins a 20.000 euros

El president del Comitè executiu també ha afegit que la despesa de les parelles també s’ha reduït en paral·lel a la crisi econòmica passant de 22.000 euros al 2007 a 13.000 al 2012. La desfilada de moda nupcial continuarà sent un dels actes destacats de l’esdeveniment, que es farà dissabte i diumenge a les 6 de la tarda.Una de les novetats d’enguany rau en la imatge del cartell ja que en aquesta edició s’ha optat per escollir una parella real amb intencions de casar-se aquest proper any. Ells dos són els guanyadors del càsting que es va celebrar a FiraReus durant la Reus Fashion Festival i que va atraure a unes 40 parelles.