Back to top

L'AutoPrimavera, demostració de la recuperació del sector del vehicle d'ocasió

Més de 250 vehicles multimarca es trobaran a partir de demà a FiraReus, en el marc de l'AutoPrimavera, la fira del vehicle d'ocasió. Els impulsors remarquen que després de patir una baixada, el sector de l'automòbil d'ocasió mostra signes de recuperació
FiraReus

Dos anys després de recuperar la fira de l'automòbil d'ocasió, FiraReus celebra a partir de demà una nova edició de l'Autoprimavera, un esdeveniment que enguany suma un nou expositor. D'aquesta manera, són tretze els participants. Malgrat patir una mala època, els impulsors de la fira posen damunt la taula els factors que demostren que el sector s'ha recuperat, amb un creixement del 30% de venda l'any passat. Tal com explica el regidor de Promoció Econòmica Marc Arza, l'auge de les empreses de cotxes de lloguer i l'eliminació del pla PIVE han contribuït sobre aquesta situació.

Aquest cap de setmana, l'espai del Tecnoparc acollirà fins a 250 cotxes multimarca, ocupant una superfície de 6.500 metres quadrats. Segons els organitzadors, el públic que hi assisteixi podrà veure vehicles de tot tipus i característiques a partir de 6.000 euros. L'entrada a la fira serà gratuïta i estarà oberta fins diumenge a la tarda.

Notícies relacionades