Back to top

L'avinguda la Salle de Cambrils es reobrirà per Setmana Santa

La reobertura de la circulació del Passeig Sant Joan Baptista la Salle serà efectiva per Setmana Santa. Les autoritats cambrilenques ho han anunciat en la visita d'obres de l'antiga nacional 340.
L'avinguda la Salle de Cambrils es reobrirà per Setmana Santa obres antiga nacional 340

"Les obres van a bon ritme i volem reobrir el passeig de Sant Joan Baptista la Salle per Setmana Santa per la gran afluència de gent que ens visitarà", ha explicat el regidor d'Obra Púbica, Antonio Laguna, durant la visita d'obres d'aquest dilluns, en la qual hi han assistit l'alcaldessa Camí Mendoza i altres membres de l'equip de govern. Així, es volen reduir les molèsties i descongestionar el volum de vehicles dels carrers paral·lels a la zona d'obres de l'antiga nacional 340.

La primera fase dels treballs han consistit en la demolició del pont, una de les icones del municipi i, ara s'està duent a terme la urbanització parcial de l'Avinguda Baix Camp. Les actuacions es van iniciar el setembre passat i tenen un termini d'execució previst de vuit mesos. Ara bé, segons ha remarcat l'edil d'Obres Públiques aquestes "estaven previstes per un any però es podrien escurçar i abans de l'estiu també es podria reobrir totalment al trànsit".

Pel que fa a la segona fase, es construirà una nova plataforma que unirà la Riera de l'Alforja i, per tant, els barris de la Pallissa i de l'Eixample. La nova estructura tindrà d'una elevació mínima, d'un metre d'alçada i està dissenyada per integrar-se a l'entorn.

Es tracta de l'obra estrella d'aquest mandat, pressupostada en més d'un milió d'euros. La tercera fase es realitzarà durant els mesos d'estiu i correspondrà a la urbanització del passeig central de l'avinguda del Baix Camp.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades