Back to top

L'EADR, 40 Anys Impulsant el talent i la creativitat

L'any 1983 es van inaugurar els estudis de disseny d'interiors, que es van ampliar amb el CFCS d'Arquitectura Efímera el 2001.
EADR

L'EADR, una de les escoles més petites de Catalunya, és un referent en l'àmbit del disseny d'interiors, encara que la seva oferta formativa abasta altres àmbits de l'Art i el Disseny.

De fet, l'any 1983 s’inauguren els estudis de disseny d’interiors que es sumen als que ja s’estaven impartint de pintura, escultura, dibuix, tècniques d’impressió, història de l’art, fotografia i ceràmica. Els estudis reglats van agafant més força, amb la incorporació l'any 2001 del cicle formatiu de grau superior d’Arquitectura Efímera. L'any 2015 s'incorpora el cicle formatiu de grau superior de la família de Gràfica Audiovisual, Perfil Professional d’Infografia 3D i l'any 2018 l'oferta formativa es completa amb la implantació del cicle de Videojocs i Entorns Virtuals.

Malgrat això, també s'imparteixen cursos monogràfics d'especialitats diverses com la pintura, el gravat, el dibuix, la fotografia... Són cursos intensius creats amb l'objectiu que el públic pugui iniciar-se en disciplines especialitzades i que els alumnes del cicles formatius puguin complementar el seu aprenentatge.

Paraules clau: