Back to top

L'economia circular, protagonista de la 21a Jornada d'Estudi per a Empresaris

Un acte que tindrà lloc aquest dijous 22 de novembre a l'Hotel Termes Montbrió
L'economia circular, protagonista de la 21a Jornada d'Estudi per a Empresaris

L'Hotel Termes Montbrió serà l'escenari de la pròxima jornada d'Empresa i Humanitats. Un esdeveniment en què es ficarà de relleu l'economia circular, és a dir, aquella que se centra en la sostenibilitat i l'eficiència en l'ús de recursos. Uns criteris sobre els quals les empreses han de començar a treballar-hi. I és que com explica Miquel Borràs, membre d'Empresa i Humanitat, no sempre gaudirem dels recursos naturals de què disposem actualment.

Per aquest motiu, la jornada posarà l'accent en la necessitat que les empreses prenguin la iniciativa i adoptin els nous estàndards. Uns exercicis que els han de permetre obtenir una posició avantatjada en el servei al client, crear ocupació qualificada, retenir el talent i generar oportunitats i beneficis en noves àrees. 

La jornada s'iniciarà aquest dijous 22, a les 10:15 hores, i comptarà amb la presència, entre d'altres, de Josep Andreu, anterior president del Port de Tarragona, Josep Maria Tost, Director de l'Agència Catalana de Residus i José Manuel Muro, director de sostenibilitat de The Dow Chemical, entre d'altres ponents.