Back to top

L'economia de la felicitat torna a firaReus amb el 'Motivation Day'

Una jornada de conferències en què les empreses del territori han après a fomentar la felicitat dels seus treballadors.
L'economia de la felicitat torna a firaReus amb el 'Motivation Day'

Per segon any consecutiu, firaReus ha acollit el 'Motivation Day'. Una jornada que coincideix amb el 'Blue Monday', el que es considera el dia més trist de l'any. No obstant això, el Centre de Fires i Convencions reusenc li ha volgut donar la volta, convertint aquest dia tan negre en una oportunitat per a les empreses del territori per conèixer diferents eines que els ajudin a fomentar la cultura de la felicitat.

Enguany la jornada, on hi han assistit 160 persones, ha estat enfocada a la cultura organitzativa de les empreses. A través de diferents portaveus d'empreses d'èxit que treballen sota el model d'empresa feliç, s'ha posat en relleu el paper que juguen les empreses a l'hora de generar dinàmiques que fomentin la implicació dels treballadors. "En un moment com l'actual, amb tota la transformació digital, què poden fer les empreses, perquè els seus treballadors siguin més feliços i que, per tant, la seva productivitat i la seva implicació amb el projecte sigui més gran", explica el director de firaReus, Eduard Vicente.

Una trobada que també ha comptat amb dues taules rodones. La primera ha estat dedicada a empreses nascudes amb aquest nou model, com és el cas, per exemple, de l'empresa reusenca Freshly Cosmetics; mentre que a la segona, s'han pogut escoltar testimonis de corporacions que a poc a poc van introduint aquestes noves dinàmiques, com són Dushow Barcelona, Hotel Hostal Sport, Guitart Hotels i MC Mutual.