Back to top

L'edat no és un impediment per a la competició

Al voltant de 750 nedadors d'arreu d'Espanya s'han deixat la pell al Club Natació Reus Ploms amb la celebració del Campionat d'Espanya de Màsters. La competició ha reunit als millors esportistes del país d'entre 20 i 95 anys juntament amb les seves famílies que, tots plegats han gaudit d'una diada de l'esport passada per aigua.
Campionat d'Espanya Màsters de natació

Preparats, llestos i a l'aigua. És sempre el pare qui acompanya el fill a competir, però en aquesta ocasió els rols han canviat. Avui els protagonistes han sigut els pares i avis amb la celebració del 29è Campionat d'Espanya de Màsters de natació que s'ha dut a terme al CN Reus Ploms. Tot coincidint amb la celebració dels 100 anys del club, 170 famílies s'han acostat a les instal·lacions reusenques per donar tot el suport als seus familiars en aquest espectacle esportiu.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus i participant en el campionat, Jordi Cervera, ha dit que "amb aquest esdeveniment es fa una gran promoció de la ciutat i aporta més de mig milió d'euros a la ciutat". 

El nivell de la competició és molt alt. Entre els participants s'hi troben nedadors i nedadores que, en el seu moment van ser olímpics i que actualment són campions d'Espanya, d'Europa i del món de les seves categories. L'edició d'aquest any ha comptat amb la inscripció d'un participant major de 95 anys. L'edat, però, no és un impediment per a ells per demostrar un gran rendiment.

Vicent Nebot, de 72 anys, ha explicat "entreno tres vegades a la setmana i va amb bicicleta i al gimnàs per completar". Antoni Castelló, per la seva banda ha aclarit que "hi ha un nivell bastant elevat i hi ha participants que van assistir a olimpíades i a campionats d'Europa i actualment n'hi ha que són campions del món i d'Europa de la categoria màsters".

La competició tindrà lloc entre el 5 i el 8 de juliol. El primer dia de l'esdeveniment ha gaudit d'un gran ambient i afluència de públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades