L’efectivitat del Reddis supera la Pobla

El CF Reddis ha guanyat (3-1) davant el CF La Pobla B tot i que l’equip visitant ha gaudit de més ocasions.
Reddis - La Pobla

El Club Futbol Reddis que suma una nova victòria per 3 gols a 0 gràcies a l'encert de cara a porteria dels homes d'Ambròs Segura. Els reusencs, tot i no ser els dominadors de l'encontre, han sabut materialitzar les ocasions en gol. El primer ha estat obra d'Alexis pràcticament quan els jugadors enfilaven el túnel de vestidors. Deu minuts després del descans, Pol Pérez ampliava distàncies amb el 2 a 0. Al minut 71’ Karen sentenciava l'encontre, però Agustí amb un gol a pròpia porta ha deixat el 3 a 1 final al marcador.

Els blanc-i-blaus són a hores d'ara sisens amb 41 punts. Un punt per sota està el Vendrell, 7è classificat amb un partit per enganxar-se o morir a les darreres posicions de l'ascens. Els reusencs jugaran contra el CE El Vendrell el pròxim dissabte 24 de març a les 18h al Camp de Futbol Municipal del Vendrell.