Back to top

L’EIC encara el proper curs amb l’escolarització garantida de P1 a Batxillerat

El centre ha aconseguit implantar un model que pot combinar les classes presencials amb l’educació online per atendre les necessitats de tota la comunitat educativa
notícies

L’Escola Internacional del Camp encara el curs vinent amb un pla per garantir l’escolarització en tots els seus nivells, de P1 fins a Batxillerat (nacional i internacional).

Després de dos mesos de confinament provocat per la COVID-19, dos mesos en què l’EIC no ha deixat de donar servei a alumnat i famílies des del primer dia, podem dir que el pla ideat per la institució està funcionant i es podrà adaptar a qualsevol situació: escola presencial (com era fins ara), escola virtual (com s’està fent en aquests dos darrers mesos) i híbrid (combinació d’escola presencial i virtual).

Informació sobre la matrícula oberta aquí

El sistema, que dóna cobertura a tot lalumnat des de P1 fins a BAT (també als que es preparen per a Selectivitat i exàmens d’IB), funciona amb rutina i rigor des del primer dia, amb classes obertes (avançant matèria en la mesura en què és possible), suport a l’alumnat i famílies, incloent el suport lingüístic quan és necessari i, evidentment, també el psicològic.

L’alumnat té unes rutines instaurades des del primer dia, amb uns horaris establerts per a les classes, les tutories i les connexions individuals en el cas que sigui necessari.

El director general de la Fundació Escola Internacional del Camp, Jaume Vilella, i el director de l’Escola Internacional del Camp, Jonathan Day, han presentat aquest matí el model d’escola virtual integral que s’ha creat per continuar amb l’escolarització durant el període de confinament.

Tornada a l’escola

Pel que fa a la tornada a l’escola, si el marc legal ho permet, l’EIC té intenció d’allargar el curs fins al juliol i començar el proper a partir de l’1 de setembre.

D’aquesta manera, segons Vilella, es guanyen dies d’escolarització i també es dóna suport als pares que hauran de tornar a la feina.

De totes les etapes de l’escola, els més petits (de P1 a P5) i els més grans (Batxillerat nacional i internacional) són els més afectats per la situació de confinament. Per això, en la mesura del possible, l’alumnat de 2n de BAT i IB seria el primer a tornar aquest curs per preparar la Selectivitat i l’orientació cap a la universitat.

Pel que fa als més petits, l’EIC es planteja que siguin els primers a tornar el proper curs, sempre amb espais duplicats i garantint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

En aquest sentit, l’escola està treballant en un pla “COVID-19 free” que instaurarà les mesures d’espais, horaris, condicions de seguretat i higiene necessàries per a poder tornar a l’educació presencial quan això sigui possible.

Ajuts de la FEIC

Tenint en compte la difícil situació econòmica per la qual estan passant algunes famílies, la FEIC ha decidit destinar tots els recursos que té per a beques i altres ajuts a les famílies que ho necessitin en aquest moment per continuar l’escolarització dels seus fills/es a l’escola.

Per altra banda, el centre també està treballant en un pla per reduir les quotes per al proper curs i minimitzar així els problemes econòmics que la crisi sanitària està generant a les famílies.

canalreus a telegram

Paraules clau: