Lekic entrega el premi al Reus

El Municipal ha corejat un sol nom aquesta tarda de dissabte i aquest ha estat el de Dejan Lekic. El davanter serbi es converteix en el màxim artiller dels roig-i-negres després de fer pujar al marcador l’únic gol del partit: el de la victòria.
Lekic celebrant el gol de la victòria

FOTOGRAFIA: LaLiga123

Encaminats cap a la victòria

El partit s’ha iniciat amb el domini de la pilota molt igualat per part dels dos conjunts. Ritme tranquil i arribada a porteria constant sense crear però massa perill. Sí que ho ha fet l’Almería al minut 15 amb la primera ocasió clara del partit. Pozo ha finalitzat una jugada col·lectiva que ha sortit desviada per sobre del travesser.

El partit encara no tenia un clar dominador quan Lekic ha volgut demostrar perquè és el màxim artiller d’aquest Reus. El davanter roig-i-negre no ha perdonat després d’una assistència de Yoda al segon pal que el serbi només ha hagut d’acompanyar (1-0). Ha estat a punt Guzzo d’anotar el segon al minut 37 amb un xut de falta que no ha entrat per ben poc a la porteria de René. Encara enmig dels càntics de l’afició, el 20 del Reus ho ha tornat a intentar però el xut ha sortit desviat.

Ni sentencia ni patiment

A la represa, el Reus ha sortit a per totes i ha tingut fins a tres ocasions clares de tornar a fer pujar el marcador en els primers minuts d’aquesta segona meitat de partit. La primera de Lekic amb un xut llunyà que ha sortit desviat per la banda esquerra de la porteria de l’Almería. El Municipal només havia gaudit dels primers compassos d’un Reus confiat i bolcat a l’atac al complet. David Haro i Karim Yoda han volgut provar dues rematades que han acabat a les mans de René. També Lekic al minut 62 que no ha pogut superar aquest cop el mur visitant.

Els visitants semblaven despertar però el Reus s’ha mantingut fort en les línies defensives. Quan els roig-i-blancs, avui blancs únicament, han despertat el matx, per contra, s’ha adormit. L’Almería ha buscat l’empat i quasi el troba a falta de cinc minuts per finalitzar el temps reglamentari. L’ha salvat Édgar Badia  en l’ocasió més clara d’aquesta segona meitat. Ho han tornat a intentar els andalusos amb un xut de falta des de la frontal de l’àrea que el mur reusenc ha aturat sense problemes.

Objectiu aconseguit. El Reus ha rematat la feina ben feta de les últimes jornades i ha trobat el gol en Lekic, jugador estrella d’aquesta jornada. Amb aquest resultat els roig-i-negres es situen, de moment, en catorzena posició amb 41 punts, a vuit punts del descens. El proper partit serà dissabte al José Zorrilla davant del Valladolid.