Back to top

L'Empoderament de les Dones per la igualtat de gènere

L'Ajuntament de Cambrils conjuntament amb el Casal de Dones han programat prop d'una desena d'actes en el marc de la Setmana per a la Igualtat de Gènere que es prolongaran fins el 18 de març. El municipi és suma així als actes reivindicatius i institucionals del dia Internacional de la Dona.
Presentació la Setmana per a la Igualtat de Gènere Cambrils

Promoure l'empoderament de la dona, la igualtat entre gèneres i denunciar la violència masclista. Aquests són els eixos principals de les activitats programades des del 2 al 18 de març en el marc de la Setmana per a la Igualtat de Gènere a Cambrils.

El primer acte serà els conta contes per la igualtat de gènere aquest divendres 2 de març. La titellaire Lidia Clua serà l'encarregada de narrar el conte "I va moure muntanyes". Pel més menuts, també s'ha programat una representació teatral el diumenge 18 de març- Es tracta "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?. L'obra trenca amb els estereotips infantils i mostra que les nenes poden aspirar a quelcom més interessant que a ser princeses roses. Entre els actes més significatius també destaquen la conferència sobre les "Històries de Vida" de les dones de la comunitat pescadora de Cambrils.

Pel que fa a l'acte institucional es llegirà el manifest a favor de les dones. La lectura es realitzarà a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament del dia 8 de març.

El consistori presentarà el poper 12 de març el Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes, amb el qual pretén mostrar una radiografia de la igualtat al municipi.