Back to top

L'Encarxofat serveix més de 700 tasts de paella

En el marc de les sisenes jornades gastronòmiques "Encarxofa't a Cambrils amb molt bon gust", aquest diumenge s'ha celebrat el tast popular de paelles, on la carxofa ha estat l'ingredient indispensable en totes les receptes. Des de mig matí fins al migdia s'han repartit més de 700 racions.
Arròs

Ara arriba a la plaça del Pòsit una paella encarxofada, i al cap de poca estona una altra, i seguidament dues més... així fins a una trentena de paelles elaborades per restaurants cambrilencs amb l'objectiu de satisfer el paladar dels assistents més exigents. Segons la tècnica de promoció econòmica de l'Ajuntament de Cambrils Àngels Fortuny, "cada restaurant del que vulgui, de marisc, de carn... dins de la seva especialitat, però sí que ha d'incloure com element la carxofa. Llavors, a partir de les 11, els restaurants de manera escalonada, ja tenen marcada l'hora, ens apropen la paella d'arròs, i llavors el públic el que ha de fer és comprar un tiquet que són 4 euros".

Desafiant la fresqueta i el vent, centenars de Cambrilencs i visitants han assaborit els diferents arrossos encarxofats. I les opinions han estat molt bones.

Aquest és un dels esdeveniments que s'emmarca en l'extens calendari de jornades gastronòmiques de Cambrils, que es reparteixen durant tot l'any. Segons la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, "a través de les jornades gastronòmiques, i en aquest cas de la carxofa, el que fem és promocionar producte de proximitat i de temporada, perquè creiem que és important donar a conèixer. Ja sabeu que els orígens de Cambrils són, també, l'agricultura i la pesca, i això no ho volem perdre".

Les properes jornades gastronòmiques seran a partir de finals d'abril, i tindran com a producte estrella els fideus rossos.

Paraules clau:

Notícies relacionades