Back to top

L'equip cadet femení del Club Voleibol Reus, invicte fins al moment

És el primer any que practiquen aquesta disciplina i el seu objectiu és fer un bon paper per inscriure's, l'any vinent, com a equip de la Federació Catalana de Voleibol.
Imatge d'equip del conjunt cadet femení del Club Voleibol Reus

És el primer cop, des de la Fundació del Club Voleibol Reus ara fa dues temporades, que l'entitat disposa d'un equip cadet femení. Les seves integrants són, en la gran majoria, noies que mai havien practicat la disciplina del voleibol.

Moltes d'elles van decidir apuntar-s'hi a principis de setembre per curiositat, però la seva empenta i esforç ha deixat bocabadats tant al públic com als tècnics del club.

Imatge de l'equip cadet femení del Club Voleibol Reus
Imatge de l'equip cadet femení del Club Voleibol Reus

Competeixen en la lliga del Consell Esportiu del Baix Camp des de principis d'aquesta temporada, i dels sis partits que han disputat no n'han perdut cap, només van cedir un empat contra el Club Voleibol Sant Cugat a domicili.

Federar-se, el propòsit d'any nou

Un total de 16 jugadores formen aquest conjunt i la seva principal qualitat és la tenacitat. Tenen entre 15 i 16 anys i es compenetren bé tant dins com fora de la pista.

Imatge de l'equip cadet femení del Club Voleibol Reus
Imatge de l'equip cadet femení del Club Voleibol Reus

Gràcies a mantenir-se invictes en aquest primer tram de la temporada, s'han plantejat un nou objectiu: no cedir ni una derrota per convertir-se en equip federat la temporada vinent.

El cadet femení és un dels cinc conjunts del Club Voleibol Reus que competeix en les lligues del Consell Esportiu del Baix Camp. Actualment el club disposa d'un total de quatre equips federats.