Back to top

L'equip de govern vol pressupostar càmeres de seguretat pel Pinaret al 2018

Tot i que la idea és comunicar-ho abans als veïns de la zona, defensen que es tracta d'un espai públic, fet que permet preveure que no hi haurà debat més enllà de la sessió plenària corresponent.
El Parc del Pinaret de Cambrils, aquesta tardor

Seguretat. Aquesta és la justificació amb què l'equip de govern de Cambrils defensa la necessitat d'instal·lar càmeres de videovigilància al Parc del Pinaret. Una decisió que inclouran als pressupostos del 2018, amb una partida conjunta per a càmeres de lectura i identificació de matrícules en diversos punts d'entrada al municipi.

I és que des del consistori ho veuen com a única solució possible a l'historial d'episodis de vandalisme que ha patit l'espai en els darrers anys. "Les càmeres són perquè una vegada tanquem els parcs estem tenint problemes de vandalisme i jo crec que amb la instal·lació de les càmeres serà una millora per a la seguretat dels parcs i la seva conservació.

En cas de prosperar, la instal·lació de les càmeres anirà precedida per unes millores d'arranjament i mobiliari urbà que ja s'estan realitzant als parcs del Pinaret, del Pescador i de Nou Cambrils, per un valor total que supera els 160.000 euros.

D'altra banda, des de l'equip de govern asseguren que la intenció és informar als veïns de la zona abans que s'instal·lin les càmeres però defensen que és un espai públic, per tant, és previsible que el debat quedi limitat a la sessió plenària de pressupostos.

Notícies relacionades