Back to top

L'equip 'món de l'ona', preparat per debutar a la Copa del Rei

Vuit nois del club nàutic de Cambrils s'estan preparant per competir a la trenta-vuitena edició de la Copa del Rei de Vela que se celebrarà del 27 de juny al 3 d'agost.
Copa del rei vela

Món Cañellas, Arnau Guillemat, Leandre García. Marcelo Cairo, Alberto Guillén, Miriam Oliva, Cristina García  i Álvaro García són els membres de l'equip Món de l'Ona que competiran en la trenta-vuitena edició de la considerada la regata més important del Mediterrani. Els esportistes sempre han navegat en embarcacions individuals, i per a ells és tot un repte competir com a equip

El projecte va sorgir fa tan sols un més i mig. En aquest temps han focalitzat els seus entrenaments en equip en millorar la coordinació, i perfeccionar la tècnica, i les maniobres. A més a més han participat en diverses regates del territori.

El vaixell que portaran a Palma de Mallorca ha competit en regates locals. No obstant per aquesta gran ocasió han fet alguns canvis en les cordes de l'embarcació, i en les veles, ja que són conscients que competiran contra els millors vaixells de vela. A menys d'una setmana per l'inici de l'aventura segueixen preparant-se amb un objectiu clar, cometre els mínims errors possibles. Un cop comenci la competició, establiran objectius de posició segons vagin desenvolupant les diferents proves. 

 

Paraules clau: