Back to top

L'equip Reus Ganxets Miró es menjarà els torrons últim a la classificació

La directiva del Club Tennis Taula Ganxets de Reus ja té l'ull ficat en dues noves jugadores. Al llarg d'aquestes festes nadalenques decidiran si finalment les incorporen a les seves files.
Imatge del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic TT

Les derrotes de l'equip Reus Ganxets Miró del Club Tennis Taula Ganxets de Reus en aquesta primera volta de la Superliga Femenina han estat massa contundents i és el moment de moure fitxa per solucionar-ho.

Mala dinàmica des d'un inici

Les reusenques han perdut set dels vuit partits que han disputat en aquesta primera volta de competició, que finalitza el dia 11 de gener en terres eivissenques.

Imatge del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic TT
Imatge del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic TT

Uns resultats que situen a les del Baix Camp últimes a la Lliga Iberdrola a causa de les alineacions presentades en els diferents partits. Els del carrer d'Evarist Fàbregas no han pogut disposar tot el que voldrien dels seus dos fitxatges més prometedors: l'Anastasia Kolish i la Kristina Kazantseva, centrades en projectes internacionals com són les preolimpíades de Tòquio 2020.

Un dels propòsits de la junta directiva és doncs incorporar dues noves jugadores per ajudar a l'equip a finalitzar la segona volta amb garanties.

Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus: "Per aquest 2020 desitjo que l'equip sènior masculí aconsegueixin l'ascens a Primera Divisió Masculina, i que el femení es mantingui a la màxima nacional".

El sènior masculí, en zona de play-off

El 2019 ha estat, en canvi, un any d'èxits per l'equip sènior masculí, que se situa tercer a la classificació de la Segona Divisió Masculina. Tot i ser el primer any que competeixen junts, l'objectiu d'aquest conjunt és assolir l'ascens a Primera Divisió. De moment, es mantenen en zona de play-off.

L'equip d'Aura Energía - Reus tornarà a fer botar la pilota el dia 11 de gener a casa de la Sociedad Coral Recreativa El Ciervo.