Back to top

Les agents cíviques tornen al barri de La Florida de Miami Platja

Un total de 6 agents i una coordinadora portaran a terme tasques de sensibilització ambiental, inculcar hàbits més sostenibles, així com millorar la convivència entre veïns. Una figura que neix de la voluntat de reduir el nivell d'atur de les dones al barri.
Les agents cíviques tornen al barri de La Florida de Miami Platja

Arran de la sol·licitud feta pel Pla de Barris de Mont-roig del Camp, el Servei d'Ocupació de Catalunya ha tornat a atorgar una subvenció per a la contractació de 6 agents cíviques i una coordinadora al barri de La Florida de Miami Platja. Una figura que durant 9 mesos treballarà per una millor convivència i imatge del barri.

Una figura femenina que neix de la voluntat de reduir el nivell d'atur de les dones al barri. Unes agents que porten a terme tasques de sensibilització sobre la recollida de residus, mantenir el bon estat del mobiliari urbà, ajudar a les persones grans o amb mobilitat reduïda, conscienciar als conductors i infants de la necessitat d'extremar la precaució a les entrades i sortides de les escoles, així com respondre a dubtes i queixes dels veïns del barri.

Un projecte amb el qual es vol fomentar la reincorporació de persones en situació d'atur de llarga durada del barri de La Florida, i reduir, així, el desequilibri existent entre la taxa d'atur masculina i femenina al municipi de Mont-roig.

Paraules clau: