Les alevines de natació sincronitzada del Reus Ploms, campiones de la Lliga Catalana d'Interclubs

Les nedadores de natació sincronitzada del Club de Natació Reus Ploms estan de celebració. La categoria Aleví va quedar campiona de la Lliga Catalana d’Interclubs i tercera en el Campionat d’Escoles de Catalunya. En aquesta mateixa competició, la categoria Benjamí va quedar en sisena posició. Les noies van demostrar el seu talent al Club de Natació Tàrraco el passat 29 de juny. Amb un número musicat amb cançons de Moulin Rouge van competir contra 5 equips més de la mateixa categoria. Després d’obtenir la puntuació més alta, 18,3 punts, van pujar per primera vegada a la posició més alta del pòdium. Aquesta victòria és fruit de tot el temps de dedicació i il•lusió que les nedadores han invertit durant tot aquest any: El triomf a la Lliga Catalana també es deu al canvi d’entrenadora aquesta última temporada: l’arribada de Sílvia Ventura ha millorat la dinàmica dels entrenaments i això ha augmentat el rendiment de les nedadores: Després d’aquesta temporada tan exitosa, el club ha decidit crear nous grups de natació sincronitzada d’entre 6 i 11 anys.