Back to top

Les Biblioteques Municipals amplien serveis presencials a partir del 15 de juny

La Biblioteca Xavier Amorós oferirà a partir del dia 15 de juny 5 ordinadors, amb sessions de 50 minuts que es netejaran després de cada sessió i 40 punts de lectura distribuits entre la sala central, la sala general i la sala annexa. Pel que fa a la Biblioteca Pere Anguera començarà a fer un horari de matins i tardes alterns i es podran reservar pel web o telefònicament.
biblioteca

Les Biblioteques Municipals de Reus engeguen a partir del proper dilluns dia 15 de juny una nova fase de cara els usuaris amb l'obertura de nous serveis. D'aquesta manera, la Biblioteca Xavier Amorós amplia el seu horari i, a més dels matins, obrirà les tardes de dilluns, dimarts i dimecres de 17:00 h a 20:00 h.

En aquesta nova fase es podrà fer ús dels ordinadors amb reserva prèvia, i estudiar als diferents punts de lectura que s’han adaptat per garantir el distanciament entre les persones i evitar l’accés lliure a les prestatgeries.

biblioteca

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que "vam obrir el 25 de maig passat amb el servei de préstec amb cita prèvia i això es manté igual, però ampliem el servei amb la possibilitat de l'ús dels ordinadors i els punts d'estudi". També continua el servei de devolucions, a través de les bústies exteriors.

5 ordinadors i 40 punts de lectura 

biblioteca

La Biblioteca Xavier Amorós oferirà a partir del dia 15 de juny doncs, 5 ordinadors, amb sessions de 50 minuts que es netejaran després de cada sessió i 40 punts de lectura distribuits entre la sala central, la sala general i la sala annexa. També s’habilitaran les xarxes wifi.

Es recomana reservar els punts de lectura a través del web o bé per telèfon, per tal de garantir la disponibilitat i facilitar-ne la neteja. El préstec de documents es mantindrà com fins ara, amb reserves telefòniques i a través del formulari web. Fins el dia 10 de juliol, la Sala Annexa obrirà també les tardes dels dijous, entrant per l’accés del Camí de Riudoms.

Pel que fa a la Biblioteca Pere Anguera començarà a fer un horari de matins i tardes alterns (dilluns, dimecres i divendres al matí  de 10:00 h a 14:00 h i, dimarts i dijous a la tarda de 17:00 h a 20:00 h). Oferirà 4 ordinadors per a sessions d’una hora i 14 punts d’estudi. Es podran reservar pel web o telefònicament.

Per celebrar el retorn dels usuaris a l’interior de la biblioteca, s’ha preparat una taula decorada amb recomanacions pensades per al retorn.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades