Back to top

Les Biblioteques Municipals 'fan consciència' de l'emergència climàtica

Les Biblioteques Municipals de Reus dedicaran els mesos de gener i febrer a conscienciar i divulgar informació sobre l'emergència climàtica a través de diversos actes.
Biblioteca Central Xavier Amorós

La Cimera de Madrid sobre l'Acció Climàtica de l'ONU i la Declaració de l'emergència climàtica de l'Ajuntament de Reus, entre d'altres, han propiciat que les Biblioteques Municipals de la ciutat engeguin el cicle 'Fem consciència'.

Aquest és el successor del cicle engegat el 2019, 'Fem memòria', on es commemorava el final de la Guerra Civil espanyola.

Projecte Capgira

La intenció és que algunes de les activitats se segueixin fent durant la resta de l'any com per exemple el projecte Capgira que tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de set de la tarda a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Una activitat de divulgació per introduir els principis de l'economia circular.

Altres actes

El cicle 'Fem consciència' comptarà del 25 al 27 de febrer amb 'Les biblioteques pel futur sobre rodes' que anirà per diferents racons de la ciutat. De moment, a la Xavier Amorós ja es pot visitar l'exposició fotogràfica del primer Canicròs Alba Chacón.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades