Back to top

Les Biblioteques Municipals presenten el Joc de Lectura d'estiu

El tema d'enguany és "Terra, mar i aire" i està basat en una selecció de llibres sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de la ONU
logo

El Joc de lectura d'enguany té una fòrmula de participació virtual i pot arribar a ser presencial si l'evolució del desconfinament ho permet.

El tema d'enguany és "Terra, mar i aire" i està basat en una selecció de llibres sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de la ONU.

El joc s'adreça al públic infantil i proposa la lectura d'uns llibres seleccionats, a partir de la qual es van obrint candaus que donen accés a noves propostes de lectura.

Cada participant ha de crear un "avatar" que el representa en la plataforma digital que s'ha creat al web biblioteques.reus.cat, és a dir, un personatge elaborat amb objectes reciclats, que es fotografia i es penja a la plataforma.

Al final de l'estiu, per la Mare de Déu de Misericòridia, es repartiran els premis entre els participants. Els llibres seleccionats enguany es poden llegir des de la plataforma de préstec digital E-biblio, o bé es poden reservar per agafar en préstec des de qualsevol de les dues biblioteques.

Lots de llibres

També s'han preparat uns lots de llibres per facilitar la tria, mentre durin les fases del confinament. Des del mes de gener que les BMR van voler desenvolupar el programa "Fem consciència" amb l'objectiu de despertar l'interès de la societat sobre el canvi climàtic i per promoure el sentit de responsabilitat que tenim tots, com habitants del planeta, a través de la informació i la literatura, com a eines de transformació.

Moltes de les activitats previstes per enguany volien reflectir aquesta mirada transversal de sostenibilitat, i el Joc de lectura de l'estiu n'és una de molt important perquè s'adreça al públic infantil i familiar.

Més informació sobre el Joc de lectura de l'estiu

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades