Back to top

Les botigues al carrer "rematen" les rebaixes d'hivern

Aquest dissabte ha finalitzat la campanya de "botigues al carrer", una iniciativa del Tomb de Reus que compta amb la col•laboració de la Unió de Botiguers. Han estat 4 dies de parades al carrer amb ofertes d'entre el 50 i 70%.
botigues al carrer

Carrers plens de gent que remenen entre les parades que els botiguers han instal·lat davant dels seus establiments. Durant quatre dies el centre de Reus ha dut a terme la campanya de "botigues al carrer", una iniciativa que agrada força als compradors i que ha ofert descomptes del 50 i fins el 70%.

Pel que fa a les vendes, molts dels botiguers consideren que enguany han estat bones, perquè tot i l'arrencada de la campanya amb pluja, la resta de dies ha fet bon temps. Així ho confirma la comerciant Victòria Simo, que assegura que "menys al primer dia, a la resta hi ha hagut molt de moviment i molta feina".

Malgrat tot, el petit comerciant més pessimista creu que actualment les rebaixes han perdut el valor, perquè les grans superfícies fan molts descomptes i molt aviat. Segons diu la comerciant Cristina Castelló, "ja no és rebaixa de temporada, ja es rebaixa abans que comenci la temporada. Llavors el problema és aquest, que la gent passa pel costat, mira... però bé, ho has de regalar, pràcticament".

Tot i així, des del Tomb de Reus asseguren que la majoria de botiguers estan contents amb la campanya, perquè atrau molta gent, els serveix per treure estoc, i a la vegada, per començar a vendre productes de la nova temporada.

Notícies relacionades