Back to top

Les Cambres demanen una oficina per gestionar les peticions del territori

L'ens cameral de Reus ha acollit aquest divendres la sessió constitutiva de la Comissió d'Ordenació del territori del Consell de Cambres de Catalunya. Una primera reunió en què el temporal Gloria ha centrat totes les mirades.
reunió del Consell de Cambres de Catalunya a Reus

La Cambra de Comerç de Reus ha acollit la sessió constitutiva de la Comissió d'Ordenació del Territori del Consell de Cambres de Catalunya.

Una primera reunió entre les 13 Cambres catalanes i amb Jordi Just al capdavant, que té l'objectiu de posar sobre la taula diferents qüestions en tema d'infraestructures, desenvolupament territorial o medi ambient.

De fet, i en referència a aquest últim punt, el temporal Gloria ha centrat les mirades del conjunt de Cambres catalanes.

El temporal Gloria centra les mirades de les Cambres catalanes

En aquest sentit, des de la Cambra de Comerç de Tortosa han criticat la poca agilitat per canalitzar les peticions del territori. Per aquest motiu, proposen la creació d'una oficina única de gestió.

Una proposta de la Cambra de Comerç de Tortosa que s’elevarà al Consell General de Cambres de Catalunya en les pròximes setmanes.

Notícies relacionades