Back to top

Les competicions poliesportives resoltes i no resoltes al Baix Camp

La COVID-19 ha provocat que la majoria de federacions hagin decidit acabar la temporada, però d'altres resten pendents de suspensió o ajornament.
Imatge d'una pilota de rugby

A la resolució de la Federació Catalana de Futbol sobre les lligues de futbol i futbol sala se li han sumat aquests últims mesos diferents òrgans federatius en l'àmbit poliesportiu qui han decidit, la gran majoria, decretar el final de l'any esportiu a causa de la crisi del coronavirus.

Hoquei Patins

La Federació Catalana de Patinatge ha acordat ascendir equips de categoria i evitar els descensos.

D'aquesta manera, les noies del Reus Deportiu d'hoquei seguiran la temporada vinent a Nacional Catalana després de quedar setenes en la Fase 2 o Fase d'Ascens, sense opcions a jugar el play-off.

D'altra banda, el filial roig-i-negre, es queda a només un punt de pujar de categoria i continuarà a Primera Catalana, com també ho farà el CP Riudoms i el Club Natació Reus Ploms. El CH Cambrils seguirà a Segona Catalana després de quedar quart.

Tennis Taula

La Real Federacion Española de Tenis de Mesa va ser el primer òrgan federatiu en dictar sentència en l'àmbit nacional. Han respectat la classificació, i per tant, l'equip de Superdivisión Femenina queda vuitè en el seu primer any a la categoria i evita el descens.

L'equip masculí jugarà a Primera Divisió Masculina després que l'entitat hagi adquirit aquesta plaça.

Bàsquet

Pel que fa al bàsquet, els equips sèniors masculins de casa nostra mantenen tots la categoria; Reus Ploms Salle continuarà a la Copa Catalunya i el Manyanet i el Reus Deportiu a Primera Catalana.

Pels equips sèniors femenins, ascens a Copa Catalunya de l’equip alibinegre després d’un any sensacional per les plomistes, mentre que el Manyanet i el Reus Deportiu salven la categoria on les veurem jugar l’any vinent, la Primera Catalana.

El Club Esportiu Costa Daurada encara no ha rebut indicacions per part de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física.

Altres disciplines

Per la resta d'equip del territori, l’Handbol Cambrils materialitza l'ascens i puja fins a Primera Catalana després de baixar dues categories de cop l’any passat.

Els Imperials i els Rebels de Riudoms seguiran a la Lliga Catalana de Futbol Americà.

El Club Voleibol Reus encara no coneix la decisió de la Federació i, tot i que això no afecta el seu equip femení, sí que podria fer-ho al masculí, qui potser ha de lluitar en un play-out per salvar la categoria.

El Reus Rugbi Club es queda on estava, ja que la temporada a Segona Catalana s’ha donat per nul·la.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades