Back to top

Les coproduccions protagonitzaran la Fira Trapezi

La 23a edició de la Fira del Circ de Catalunya arriba a Reus del 9 al 12 de maig. Quatre dies en què més de 30 companyies nacionals i internacionals mostraran la seva millor versió, combinant circ tradicional i contemporani.
Fira Trapezi 2019

Més de 30 companyies nacionals i internacionals oferiran del 9 al 12 de maig una vintena d'espectacles d'orígens i caràcters ben diversos, omplint els carrers, places i teatres de Reus de circ, art i cultura. Una combinació artística que enguany se centra en les coproduccions, amb la voluntat de donar estabilitat i fer créixer el sector, segons ha explicat el seu director artístic, Leandro Mendoza. 

Una vint-i-tresena edició amb què també es pretén consolidar el Trapezi com un punt de trobada entre els professionals del sector. Per aquest motiu, l'Espai Professional de Fira Trapezi també oferirà diferents activitats i xerrades amb la voluntat de generar un espai de negoci.

Una Fira del Circ de Catalunya que enguany compta amb un pressupost total de 504.500 euros, 74.000 euros més que l'edició anterior.

Paraules clau: