Back to top

Les dutxes del camp 3 de futbol tindran aigua calenta després de dos anys sense

Després de dos anys sense aigua calenta a les dutxes del camp número tres de futbol, l'Ajuntament renovarà la sala de calderes de l'equipament esportiu. Des del consistori defensen que la partida pressupostària no els ha permès fer aquesta millora fins ara i insisteix que un cop iniciats, els treballs duraran uns 15 dies.
futbol

L'aigua calenta tornarà a sortir de les carxofes de les dutxes del camp 3 de futbol properament. És el que afirma el consistori de Cambrils, que vol posar punt final a una problemàtica que s'ha arrossegat durant dos hiverns.

Des de la regidoria d'Esports, s'apunta a una manca de pressupost disponible per fer aquesta millora abans i a l'ordre de prioritats, que no han permès que els treballs es licitessin fins al moment. A banda d'aquesta acció, també s'inclouran altres propostes relacionades amb aquest espai, com per exemple l'enllumenat. Segons el regidor Josep M. Vallès, en les properes setmanes es duran a terme altres accions que tenen a veure amb altres espais esportius, com és el cas del pavelló municipal. 

Fonts del consistori apunten que el proveïdor està pendent de rebre els materials per començar, però que ho farà en breu i les obres podrien durar un mes. La licitació té un pressupost superior als 63.000 euros.

Notícies relacionades