Back to top

Les entitats reusenques surten al carrer per Sant Jordi

Un total de 95 associacions i entitats de la ciutat estan presents al Mercadal i als voltants. Enguany, i per segon any consecutiu, tampoc poden vendre roses naturals. Una norma que fa que els paradistes aguditzin l'enginy per vendre altres productes relacionats amb la diada.
Desenes d'entitats reusenques surten al carrer per Sant Jordi

El centre de Reus es despertava aquest matí ben expectant per acollir un dels dies més especials per a la ciutadania catalana: la diada de Sant Jordi. Una jornada en què no només surten al carrer les llibreries i les floristeries, sinó també la gran majoria d'entitats de la ciutat. Concretament, enguany han estat 95 les entitats i associacions que s'han deixat veure entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant, amb l'objectiu principal de donar-se a conèixer.

Unes entitats que, per segon any consecutiu, no han pogut vendre roses naturals. Per aquest motiu, en els seus estands podem veure objectes ben diversos. No obstant, la rosa també hi continua estant ben present, però amb formes i materials ben diversos. 

Una jornada en què la política també ha estat molt present. I és que a menys d'una setmana per a les eleccions generals, diferents partits polítics i associacions també s'han desplaçat al centre de la ciutat per mostrar la seva cara més amable.