Les faltes directes deixen al Reus sense final de la Lliga Catalana

Una falta directa d’Andreu Tomàs ha deixat el Reus Deportiu Virginias sense la primera final de la temporada. Els roigs-i-negres han caigut a la loteria de la pilota aturada.

La cara i creu de les faltes directes ha deixat el Reus Deportiu Virginias fora de la primera final de l’any. Després d’acabar els 50 minuts amb empat (2-2), la pilota aturada ha decidit el segon finalista de la Lliga Catalana.

L’inici del partit ha estat marcat per un cop a la cara que s’ha emportat Raül Marín, una acció que ha deixat sagnant al killer reusenc. Al minut 12, un contraatac del Lleida ha acabat amb gol de Sergi Folguera, que ha rematat una assistència d’Andreu Tomàs. Poc després els lleidatans han pogut ampliar distàncies des de la directa, però Ballart ha aturat la bola aturada

Abans del descans els de Jordi Garcia han empatat el duel, gràcies a una genialitat de Checco Compagno. L’italià ha patinat per darrere la porteria, ha aixecat la pilota i l’ha picat. Marín ha tornat a la pista per llançar un penal, però no ha pogut avançar el Reus. Amb l’empat s’ha arribat a la mitja part.

A la represa la igualtat ha continuat present a la pista i al marcador. Compagno ha tornat a marcar pel Reus, però un minut després ha empatat el Lleida. Amb el 2-2 s’ha arribat al final del duel.

Ha tocat creu

La loteria de les faltes directes ha decidit el segon finalista de la Lliga Catalana (l’altre és el Barça). El Reus no ha estat encertat i de les set directes, només n’ha anotat una (Julià). Andreu Tomàs ha marcat el gol definitiu pels lleidatans.

Amb aquest resultat, el Reus diu adéu a la Lliga Catalana. La mirada ja està posada al 18 de setembre, el dia en què els de Jordi Garcia debutaran a la Parlem OK Lliga contra l’Igualada HC.