Back to top

Les gimnastes reusenques aniran al Campionat d'Espanya de rítmica

Gimnastes del Pare Manyanet, del Reus Deportiu i del Reus Ploms s'han classificat pel Campionat d'Espanya Base de Gimnàstica Rítmica. Ho han fet després de participar en la competició catalana en modalitat individual, celebrada aquest cap de setmana a Sant Jaume d'Enveja.
Les gimnastes reusenques aniràn al Campionat d'Espanya de rítmica

Les gimnastes de l'Associació Esportiva Pare Manyanet es preparen abans de sortir a pista i donar-ho tot al Campionat de Catalunya Individual de Gimnàstica Rítmica. Sant Carles d'Enveja ha estat la localitat que ha acollit enguany aquesta competició. Les gimnastes Laura Mendoza i Berta Ferreiro s'han classificat en 5a i 9a posició en categoria benjamí mentre que Berta Besora ha quedat en 3r lloc de les alevines. Aquestes posicions a la taula els hi permet l'accés al Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat que se celebrarà a Guadalajara del 5 al 7 d'abril.

El Reus Deportiu també ha representat la ciutat en aquesta competició al igual que el Club Natació Reus Ploms. Evelyn Viktorova de l'entitat blanc-i-negre s'ha classificat en categoria Cadet de cinta mentre que la roig-i-negre Nina Escuté també ha aconseguit l'accés al Campionat d'Espanya quedant en 6a posició de la categoria aleví corda.

Notícies relacionades