Back to top

Les jornades Societat de Recerca, l'eina per apoderar els alumnes

Els alumnes de segon de batxillerat i de l'escola Hoteleria i Turisme de Cambrils podran exposar els seus treballs de recerca en la segona edició Societat de Recerca. Les jornades organitzades per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils pretenen generar debat i fer partícips als joves de la societat.
Presentació segones jornades Societat de Recerca de Cambrils

Els alumnes de segon de Batxillerat i de l'escola Hoteleria i Turisme de Cambrils podran presentar el seu treball de recerca el proper dos de març a les segones jornades de Societat i Recerca, organitzades per la regidoria de Joventut. D'aquesta manera, es vol potenciar que els joves formin part de la societat i mostrin la seva expertesa sorgida de l'esforç formatiu del treball de final de cicle.

Segons Àngel Panicelló, col·laborador d'aquesta iniciativa, no es tracta de "confrontar idees, ni de posar notes als treballs ni tampoc cercar el millor projecte sinó de generar debat". I en aquesta línia, ha afegit que "pretenem que l'alumne senti que forma part del desenvolupament de la societat, que agafi consciència del que serà la construcció d'un poble".

Per la qual cosa, els estudiants hauran d'enviar un vídeo de presentació per tal de ser seleccionats. De tots d'ells s'escolliran 12 candidats. Així, els finalistes comptaran amb 10 minuts per exposar el seu treball de recerca i després s'obrirà el torn de debat.

El regidor de Joventut, Eduard Pellicer, també ha explicat que el jurat estarà format per professionals de diferents sectors. Fet que considera que enriquirà el col·loqui posterior. Entre les novetats de l'edició d'enguany, el titular de Joventut ha destacat que "oferirem una formació especifica i amb profunditat de com fer una bona oratòria, el que es coneix com un Elevator Pitch, una formació que els hi anirà bé al llarg de tota la seva vida".

D'altra banda, els alumnes seleccionats se'ls obsequiaran amb entrades gratuïtes a les TDEx de Reus i Tarragona. L'exposició oral dels projectes es realitzaran en quatre jornades entre el 13 i 20 de març i l'11 i 18 d'abril.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades