Back to top

Les llars d'infants de Cambrils obren portes tímidament

Aquest dilluns, 15 de juny, les llars d'infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta de Cambrils han reobert les seves portes. Això sí, ho han fet tímidament. I és que de les 30 places disponibles i de les més de quaranta famílies que van sol·licitar una plaça, només hi han assistit 16 infants.
llar infants

Un total de 16 infants d'entre 1 a 3 anys han tornat aquest dilluns, 15 de juny, a la llar d'infants Maria Dolors Medina de Cambrils. No obstant això, s'esperaven una trentena de nens i nenes, dels més de quaranta que en un primer moment van sol·licitar una plaça, segons assegura la seva directora, Ana Mériz.

Protocols també a les llars d'infants 

Els que sí que s'han traslladat a les 9 del matí a la llar d'infants han hagut de passar per un seguit de protocols fins ara innecessaris"Fem una presa de temperatura als infants i els dirigim cap a les seves respectives aules. Allà els hi retirem les sabates i els hi desinfectem les mans", explica Mériz.

Activitats adaptades a la Covid-19

Pel que fa a les activitats, la Covid-19 també ha obligat a replantejar-les. Per exemple, i de cara a les activitats d'estiu, des del centre asseguren que aquelles, en què es feia servir aigua, no es podran portar a terme.

De moment, la llar d'infants municipal Maria Dolors Medina compta amb 3 grups de 5 infants. Una situació que, segons asseguren des del centre, molt possiblement, s'ampliarà al llarg de les pròximes setmanes.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades