Back to top

"Les màquines d'ozó compleixen totes les garanties"

El regidor de Medi Ambient de Reus, Daniel Rubio, reitera que no existeix cap informe que prohibeixi la utilització dels sistemes d'ozó i cataloga tota aquesta polèmica com una guerra comercial.
Daniel Rubio

L'Ajuntament de Reus afirma que seguirà utilitzant les sis màquines d'ozó amb les quals compta per a la desinfecció d'espais. Tot això després que el grup municipal de la CUP assegurés que les màquines d'ozó no han estat avaluades per la Unió Europea ni la Organització Mundial de la Salut.

En aquest sentit, el govern local es justifica afirmant que no existeix cap informe ni restricció que en prohibeixi el seu ús.

'La màquina de l'Ajuntament de Reus està homologada'

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, explica que se seguirà utilitzant aquest sistema per desinfectar els diferents espais de la ciutat com ja s'estava fent fins ara com és el cas de les dependències de la Guàrdia Urbana on, segons Rubio, no s'ha detectat cap cas de contagi. El regidor també ha informat que 'la Unió Europea no prohibeix la seva utilització' i que 'el sistema que es fa servir a la capital del Baix Camp està homologat'.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades