Back to top

"Les mesures per tornar a l'escola són molt pobres"

El físic investigador de la Universitat Rovira i Virgili, Àlex Arenas, considera que les mesures que es plantegen per a l'inici de curs són necessàries, però no suficients.

"Ens trobem en unes de les setmanes més complicades pel que fa a l'evolució de la pandèmia". Així de contundent es mostra el físic investigador de la Universitat Rovira i Virgili, Àlex Arenas, qui alerta que la societat no pot abaixar la guàrdia respecte nous contagis de coronavirus. De moment però, la previsió que feia al mes de juliol davant la possibilitat d'un nou confinament domiciliari s'ha vist alterada a causa de l'evolució de la pandèmia.

Pel que fa a la tornada a l'escola al mes de setembre, Arenas assenyala que caldrien mesures més dures per evitar contagis entre alumnat i professorat. Així, posa de manifest que caldria obligar l'ús de la mascareta dins l'aula, tant pels estudiants a partir de deu anys com pels docents, per reduir els riscos. També apunta que seria necessari comptar amb entrades graduals dels diferents cursos, a més de fer cribatges periòdics per descartar positius. De tot plegat, n'ha parlat al Notícies de Canal Reus aquest migdia:

 

Paraules clau:

Notícies relacionades