Back to top

Les Misericòrdies prenen protagonisme pels seus 40 anys

El Castell del Cambrer acull fins al 28 de setembre l'exposició 'Mirada retrospectiva' amb la qual el Grup Misericòrdies de la ciutat celebra els seus 40 anys. Un projecte que recull i exposa documents i fotografies d'aquesta entitat cultural tan arrelada a la ciutat. La presidenta del Col•legi de Periodistes de Tarragona, Coia Ballesté, ha estat l'encarregada d'inaugurar la mostra.
Exposició 'Mirada retrospectiva'

Nervis i emoció per a totes les Misericòrdies que aquest dijous al vespre han assistit a la inauguració de la seva exposició 'Mirada retrospectiva' amb motiu dels 40 anys del Grup Cultural Misericòrdies de Reus. Durant aquests dies, el Castell del Cambrer exposa fotografies i documents de l'entitat reusenca, des dels seus inicis fins a l'actualitat.

L'acte inaugural ha anat a càrrec de la Presidenta del Col·legi de Periodistes de Tarragona i delegada de Catalunya Ràdio i TV3, Coia Ballesté. La reusenca ha estat acompanyada per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i ha compartit amb els assistents l'orgull que li genera el fet de dir-se Coia i ser de Reus.

L'exposició, que seguirà fins al 28 de setembre, està oberta a tothom des de les 6 de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.

Paraules clau: