Back to top

Les noves aules

Que les escoles canviaran a partir de l'1 de juny, quan poden començar a obrir, és una obvietat. Que ho faran el curs vinent també. Com ho faran?
entrevista

Aquest dissabte Jean Marc Segarra ha passat pel Notícies de Canal Reus. El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona ha detallat els ets i els uts del pla de reobertura de les escoles que ha anunciat aquesta setmana el conseller Josep Bargalló. 

Segarra explica que de cara el curs vinent, en consonància amb Bargalló, caldrà demanar a la comunitat que cedeixi espais al sistema educatiu per poder garantir "que tots els alumnes puguin anar a classe". I és que les mesures restrictives que, a dia d'avui, plantegen una aula amb un alumne per cada quatre metres quadrats, complica el retorn dels xiquets i xiquetes a bona part dels centres del territori. 

Per tot plegat, per "superar la crisi educativa que ha arribat després de la sanitària", Segarra assegura que potser s'haurà de fer classe a auditoris, pavellons o teatres. "Ningú s'ha plantejat, durant aquests dies, injectar diners al sistema sanitari. De cara el curs vinent, caldrà fer-ho a l'educatiu".

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades