Back to top

Les novetats del CF Reus: el cas 'Oikos' i els sous endarrerits

Els antics treballadors roig-i-negres comencen a cobrar, i els exfutbolistes haurien rebut una prima de 250.000 euros per guanyar al Real Valladolid Club de Fútbol la temporada 2016-2017.
Els extreballadors del Club de Futbol Reus Deportiu

Els extreballadors del CF Reus, cobren de FOGASA

Segons Tarragonadigital els extreballadors del Club de Futbol Reus Deportiu comencen a percebre ja els diners de les seves nòmines endarrerides.

Procedeixen del Fons de Garantia Salarial, que permet als empleats saldar part del deute que la Societat Anònima Esportiva tenia amb ells en concepte de sous endarrerits.

Són un total de 61 els exroig-i-negres que tenen aquest dret, els mateixos que es van unir a l'Expedient de Regulació d'Ocupació del passat mes de juliol. Els hi corresponen doncs, quatre mensualitats i un màxim de 70 euros per dia treballat dins dels 20 dies treballats per any.

S'aixeca el secret de sumari del Cas 'Oikos'

Tal com avança el diari El Mundo, la Sociedad Deportiva Huesca hauria pagat 315.000 euros per poder disputar la promoció d'ascens a Primera Divisió la temporada 2016-2017, 250.000 dels quals haurien anat a parar en mans dels exfutbolistes del Club de Futbol Reus Deportiu.

Segons la Policia Judicial, Artiz López Garai, exjugador roig-i-negre en aquell moment i un dels principals investigats en la trama, hauria percebut 20.000 euros més per ser un dels intermediaris.

El Huesca va aconseguir finalment pujar de categoria després d'emptar 0 a 0 contra el Club Deportivo Numancia gràcies a la victòria del Reus a l'Estadi Municipal contra el Real Valladolid Club de Fútbol.