Back to top

Les obres afecten greument els negocis del Pallol

Les obres de la plaça de la Sang han afectat directament els negocis del Centre Comercial El Pallol. Des de l'inici de les obres fins aquesta darrera fase, el pas de gent ha disminuït un 50% i les vendes han patit una forta davallada.
Obres de la sang

Les obres de remodelació de la plaça de la Sang ja es troben en la seva darrera fase i està previst que en menys d'un mes estiguin enllestides. Unes obres que han durat gairebé mig any i han afectat directament els comerços de la zona. El Pallol ha notat una forta davallada pel que fa a l'afluència de persones, que ha baixat com a mínim un 50%, tal com expliquen els diferents comerços.

La temporada de Nadal va ser una de les més complicades pels negocis. L'inici de les obres va provocar una forta davallada de les vendes i per això, els comerciants esperen que, un cop finalitzades les obres, la temporada d'estiu compensi les pèrdues.

Nova ruta per arribar al Pallol 

El pàrquing subterrani El Pallol també s'ha vist afectat per la darrera fase de les obres i ha disminuït la seva ocupació més d'un 50%. Per accedir-hi, els vehicles han de desviar-se per la ruta: Raval de Robuster - Carrer Sant Pere Apòstol - Carrer de l'Hospital

DIES VIP

Paraules clau: