Back to top

Les obres del Club Nàutic enfronten Ajuntament i FECAM

Els treballs que s'estan duent a terme al Club Nàutic de Cambrils han aixecat polseguera a la població, però també una sèrie de rumors que han anat fent gran una polèmica que ha arribat fins a la sala de plens.
port

El Club Nàutic de Cambrils està en ple procés de millora i renovació de les seves instal·lacions. Uns treballs que han començat el passat setembre i que està previst que finalitzin completament al 2020. Aquestes obres van donar peu al desembre a una reunió entre consistori i la Federació d'Empresaris, juntament amb representants del sector de la restauració, per parlar sobre aquest projecte i les conseqüències que podien tenir pel conjunt del teixit comercial. Segons els empresaris però, el que es va comentar en aquesta reunió no corresponia amb el pla d'obres real. Així ho assegura Victorià Luque, president de la FECAM, qui apunta que se'ls va traslladar una línia de treball que no s'adequava a la realitat, especialment relacionades amb la construcció d'uns magatzems, l'accessibilitat al far o les dimensions del restaurant.

Entre els espais pendents de remodelar, s'hi troba el restaurant del club. Des del Nàutic, posen èmfasi en que es tracta d'una reordenació i neguen que s'augmenti la capacitat ni les taules. El president del club, Ramon Vallverdú, assegura que en cap document hi consta el número de taules i remarca que el negoci comptarà amb les mateixes dimensions que en l'actualitat. Mateixa línia pel que fa a l'accés al far; el club desmenteix que estigui previst tancar-lo sota cap circumstància.

La polèmica no s'ha rebut bé a la regidoria d'Urbanisme de Cambrils. De fet, en seu plenària, el regidor Joan M. Artigau ha fet unes declaracions en què sense dir noms ni cognoms, acusa d'un delicte contra la intimitat un participant de la reunió. Concretament, va fer-ne referència en dues ocasions, tant al ple del gener com del febrer. Per tot plegat, fa vint-i-un dies la FECAM va enviar una carta a l'alcaldessa Camí Mendoza per rebre explicacions sobre aquestes declaracions, que segons l'entitat empresarial, no compten de proves.

Una carta que per ara, no ha obtingut resposta. Fonts del consistori apunten que actualment estan gestionant una propera reunió per esclarir els malentesos que hi puguin haver entorn a aquesta qüestió.  

Carta

 

Paraules clau:

Notícies relacionades