Back to top

Les obres del Raval de Santa Anna començaran a l'abril, més tard del que estava previst

La conversió en zona de vianants del Raval Santa Anna comença a veure la llum. L'abril del 2021 serà el punt de partida d'uns treballs que s'allargaran fins a l'estiu. El primer tram que es canviarà és el que uneix la plaça del Prim amb el carrer de Santa Anna.

L'abril del 2021 és la data prevista per l'inici de la primera fase d'obres del Raval Santa Anna. Un any després de la primera proposta sobre la conversió en zona de vianants d'aquesta zona, s'ha sabut que les dates d'execució s'endarrereixen, com a mínim, un mes, ja que no es realitzaran durant el primer trimestre de l'any vinent com estava previst. El pressupost d'aquesta primera fase és de 210.000 euros i els treballs s'allargaran fins al juliol o agost del 2021.

raval santa anna

D'aquesta manera, el tram del Raval Santa Anna entre la plaça Prim i el carrer Santa Anna, passarà a ser una illa de vianants de plataforma única, amb zones verdes, creant d'aquesta manera espais d'estada i de convivència per a la ciutadania.

La pilona que hi ha actualment a la cruïlla entre el raval i el carrer Santa Anna hi serà durant les 24 hores del dia. Per tant, s'acaba la limitació horària que hi ha actualment. Un cop s'iniciïn les obres de la primera fase, es redactarà el projecte de la segona, que està previst que s'executi durant el 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades