Back to top

Les obres d'enderroc del pont de l'N-340 obliguen a tallar la riera al trànsit

El tram de la Riera d'Alforja de Cambrils que va del carrer Foix fins al pont de Santa Joaquima Vedruna quedarà tallat totalment al trànsit i als vianants a partir de dilluns a mig matí a conseqüència de les obres d'enderroc del pont de l'antiga carretera N-340.
Les obres d'enderroc del pont de l'N-340 obliguen a tallar la riera al trànsit

Els treballs van començar el passat 28 de setembre i van comportar en primer lloc el tancament de la part superior del pont i des del 17 d'octubre de l'Avinguda La Salle. El proper dilluns, 13 de novembre, tal com estava previst a mesura que avancessin les obres, caldrà tallar les dues bandes de la riera per acabar el desmantellament del pont i començar a construir la nova estructura.

L'afectació serà significativa però es realitza en l'època de l'any amb menys mobilitat circulatòria interna a les vies urbanes de vehicles i vianants. El novembre, un dels mesos més tranquils juntament amb el febrer, es registra només un terç del trànsit que hi ha durant l'agost.

 

Vies alternatives pels vianants

Pels vianants que vulguin anar del port fins a la vila o viceversa, el recorregut alternatiu més curt, per la banda de ponent, serà pels carrers Foix, de l’Oli, la passarel·la provisional, Sant Isidre i Santa Joaquima Vedruna.

Pels vianants que vagin des del Raval de Gràcia fins al centre direccional, on hi ha l’Ajuntament, l’Hospital Lleuger, l’escola i l’institut, hauran de passar per la rotonda de l’avinguda Nova Augusta (antiga N340), el carrer de les Tres Eres, Via Augusta i Camí de la Marina. L’altra opció, segons el punt de partida, és creuar la riera i fer la ruta per l’altra banda.